Torna a dalt

Leonardome, un recurs educatiu innovador

Aprendre, jugar i interactuar a partir de la idea d’un dels grans genis de la història

Leonardo da Vinci va idear fa 500 anys les cúpules autosostenibles. A partir d’aquests principis, des de Iuris.doc, juntament amb el MMACA i l’empresa Milanta, hem tirat endavant el projecte Leonardome.

Leonardome és un recurs pedagògic, desenvolupat pel MMACA, que permet treballar amb els alumnes múltiples matèries i desenvolupar habilitats. Es ven al públic en una caixa de 250 peces de fusta ecològicament sostenible i una guia pedagògica.

A partir d’aquestes peces dissenyades especialment, els alumnes poden construir estructures d’uns 4 metres de diàmetre sense cap element d’unió. D’aquesta manera, col·laborativa i experimental, s’aprenen conceptes de geometria, història, art, tecnologia o arquitectura.

Iuris.doc assumeix la definició de la identitat de marca i la comunicació d’aquest projecte. Ens hem encarregat del branding i de l’estratègia de comunicació on i offline. Hem creat la web -des d’on es pot comprar el recurs- i gestionem els diferents canals socials.

Projecte:

Leonardome

Client:

Museu de Matemàtiques de Catalunya, Iuris.doc i Milanta

Àmbit:
Visita la web:
Clients Iuris.doc | Leonardome

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.