Torna a dalt

BCN+, turisme per a professionals

Presentar les comarques de Barcelona de forma útil i atractiva per als professionals del turisme

La destinació Barcelona és més que la ciutat de Barcelona. És costa, paisatge i també Pirineus. Inclou atractius turístics molt variats que cal difondre correctament, sobretot, als professionals del turisme perquè actuïn de prescriptors.

El portal BCN+ de Diputació de Barcelona necessitava renovar la secció del seu portal dirigida a professionals del turisme. Des de Iuris.doc s’han treballat l’arquitectura, els wireframes i els continguts pensant en l’experiència d’usuari.

En aquest sentit, també s’han creat continguts des del punt de vista de l’storytelling i amb formats més visuals com vídeos i infografies per comunicar de manera diferent i efectiva els principals titulars.

Projecte:

Renovació de la secció professional del web de BCN+

Client:

Diputació de Barcelona

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Diputació de Barcelona

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.