Torna a dalt

Estratègia de continguts per a Educació

Treballem conjuntament per oferir un suport continuat en la gestió i dinamització online dels canals.

Creem continguts per al Gabinet Tècnic del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya.

De la mà del Gabinet Tècnic i actuant com a partners de continguts aportant una visió externa des del punt de vista de l’usuari, oferim un servei de suport integral en la producció de continguts digitals.

Aquest acompanyament suposa per al Departament comptar amb la col·laboració d’un equip multidisciplinari que dona resposta a les necessitats comunicatives del seu ecosistema digital.

La nostra col·laboració: un servei de creació, edició i tractament de continguts digitals pels diferents canals de l’entitat, incloent-hi la revisió i producció de continguts textuals, gràfics i multimèdia, així com la revisió de l’accessibilitat d’aquests i la seva publicació online.

Projecte:

Estratègia de continguts

Client:

Generalitat de Catalunya

Àmbit:
Visita la web
Clients Iuris.doc | Generalitat de Catalunya

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.