Torna a dalt

Social Ads per al CCCB

Promocionant #TosquellesCCCB a les xarxes socials per donar visibilitat a l'exposició.

L’exposició proposa un recorregut per les pràctiques d’avantguarda del psiquiatre Francesc Tosquelles durant la República i sota l’Europa dels feixismes.

El CCCB dins l’estratègia de comunicació de la seva actual exposició ‘Francesc Tosquelles. Com una màquina de cosir en un camp de blat’ porta a terme de la mà de Iuris.doc una campanya de patrocini de continguts a les xarxes socials de l’entitat: Twitter, Facebook i Instagram.

L’objectiu d’aquesta campanya és atraure tràfic de visites cap als canals on-line del CCCB que es puguin traduir en visita física i a l’hora posicionar l’exposició a la xarxa, a través d’una estratègia de difusió eficaç i segmentada per als targets d’interès.

En aquest context, es vol potenciar la figura de Tosquelles i el seu coneixement entre el públic local, així com la seva vinculació amb l’art i els artistes i la seva relació amb la salut mental.

La nostra col·laboració: produir continguts adaptats a les xarxes socials i dissenyar i programar diferents campanyes de publicitat.

Projecte:

Campanya de Social Ads

Client:

CCCB

Visita la web:
Clients Iuris.doc | CCCB

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.