Torna a dalt

L’estratègia digital per a ‘Cultura i Educació’

Com crear les bases de comunicació estratègica de l’àrea de ‘Cultura i Educació’ de l’Ajuntament de Barcelona.

Analitzem les necessitats comunicatives de ‘Cultura i Educació’ per crear les línies estratègiques i de posicionament digital dels seus programes.

L’àrea de ‘Cultura i Educació’ de l’Ajuntament de Barcelona ha identificat la necessitat de conceptualitzar un relat comunicatiu. Aquest relat té com a objectiu definir un missatge coherent i homogeni que vinculi les activitats i els programes de ‘Cultura i Educació’ amb les necessitats i interessos dels públics als quals es dirigeix.

En Residència, Tot Dansa, Escena Pilot o les Jornades de Teatre Jove, són alguns dels programes de creació artística que l’Ajuntament està duent a terme amb els equipaments culturals i els centres educatius de la ciutat.

La definició de la marca i el seu relat seran la base per posicionar-se cap als públics externs i cohesionar l’equip de col·laboradors al voltant d’un propòsit comú.

La nostra col·laboració: la creació del pla de comunicació de la línia estratègica de ‘Cultura i Educació’ pel conjunt de programes que desenvolupen, així com la creació, coordinació i manteniment de continguts digitals dels diferents programes.

Projecte:

Estratègia digital

Client:

Ajuntament de Barcelona

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Ajuntament de Barcelona

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.