Torna a dalt

What The Física: Ciència a Youtube

Un canal de divulgació sense intermediaris on la ciència l'expliquen els seus protagonistes.

L'Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia posa a l'abast del públic jove uns continguts audiovisuals per apropar-los la Física des d'una vessant multidisciplinar.

What The Física (WTF) és el nou canal de divulgació científica de l’Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia (ICN2).

Aquest canal té com a objectiu explicar i comunicar la ciència de manera amena i propera amb un llenguatge fresc i innovador en la divulgació. El seu públic són sobretot joves en edat preuniversitària i universitària que tenen un paper rellevant en el futur de la ciència.

Des de Iuris.doc s’ha treballat l’estratègia de llançament del projecte i de la mà de l’ICN2 s’han conceptualitzat accions per a les xarxes socials que potenciïn l’impacte, la notorietat i la visibilitat dels vídeos produïts.

What The Física disposa d’un ecosistema digital propi format per un web, un canal Youtube i un compte a Instagram que seran les eines principals de dinamització dels continguts generats.

L’objectiu del servei és augmentar la comunitat al voltant de WTF per aconseguir que es converteixi en un espai referent en divulgació científica per als joves, generant coneixement i fomentant les vocacions científiques en aquesta generació.

 

Projecte:

Dinamització del canal WTF

Client:

Institut Català de Nanociència i Nanotecnologia

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.