Torna a dalt

Biocat és l’agent estratègic per a l’impuls i projecció de la BioRegió de Catalunya, l’ecosistema català de ciències de la vida i de la salut, i té com a objectiu maximitzar el seu impacte econòmic i social.

Poder comunicar a través de les xarxes socials l’activitat de Biocat i dels agents del hub que formen la BioRegió és un repte.

Iuris.doc assumeix la gestió i dinamització dels canals socials corporatius (Twitter, LinkedIn i Instagram) de Biocat treballant de la mà amb l’equip de Comunicació de l’entitat.

L’objectiu del servei és donar suport en la gestió de la comunicació on-line a Biocat i aportar una visió estratègica, innovadora i creativa en la producció de continguts.

Dins de la dinamització també es realitza la cobertura en directe d’esdeveniments rellevants, com la presentació de l’Informe de la BioRegió o el BioSpain.

Projecte:

Gestió i dinamització dels canals socials corporatius de Biocat

Client:

Biocat

Àmbit: Ciència
Visita la web

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.