Torna a dalt

40 anys de Constitució

Com explicar la transició espanyola a través d’una exposició

Més enllà de la commemoració de l’esdeveniment, l’exposició pretén apropar la ciutadania a uns fets històrics des de l’actualitat, per entendre la situació política que vivim i convidar-la a reflexionar sobre el futur polític més immediat

A partir d’un recorregut espai-temporal de 1978 a l’actualitat, es revisa com es va gestar la Constitució i quines conseqüències han tingut en el cas català. Tot un repte per tal d’aconseguir transmetre coneixement i mantenir la motivació del visitant envers el relat. S’ha buscat en tot moment la participació i interacció amb l’espai i els continguts.

La nostra col·laboració: Redacció del projecte museogràfic on es detalla la memòria museogràfica i tècnica per a la producció de la mostra. En aquest projecte s’ha treballat la idea creativa i narrativa, el disseny gràfic, la implementació espaial, així com la memòria constructiva i la valoració de la producció.

Entre d’altres, l’exposició té com a objectiu posicionar el Memorial Democràtic com a entitat que treballa per a la difusió de la memòria històrica i per a apoderar la ciutadania, convidant-la a reflexionar lliurament i desenvolupar el seu esperit crític.

Projecte:

Redacció de projecte i memòria museogràfica

Client:

Memorial Democràtic

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Memorial Democràtic

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.