Torna a dalt

Un viatge sensorial al Romànic

Com entendre la vida al s. X escoltant la veu dels seus protagonistes

De quina manera comerciaven a l'Europa Occidental durant el segle X i XI? Com era la jerarquia social? Com vivien? Com morien? Totes les respostes als podcasts de ‘Temps del Romànic’

Quina és la millor manera d’entendre la realitat de fa 10 segles? Fent que els mateixos protagonistes l’expliquin. Els pòdcasts de ‘Temps del Romànic’ narren diversos aspectes de la vida de l’època: el funcionament i les peculiaritats del comerç, el reflex de la societat jerarquitzada a través de personatges de diferents estaments, i la vida i la mort durant el segle X i XI. Els detalls de cada àudio fan que l’oient s’endinsi en la vida a l’Edat Mitjana i conegui algunes de les curiositats del dia a dia dels seus habitants.

Amb aquest objectiu, des de Iuris.doc ens hem encarregat de la producció sonora de l’exposició “Temps del Romànic”, del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa”. I ho hem fet de la manera que més ens agrada: des del principi fins al final. Per aquest motiu, hem dut a terme una tasca molt rigorosa de recerca i documentació de l’època, i del triatge de la música i els efectes sonors. També ens hem encarregat del guió, la locució i la posterior postproducció sonora.

Més informació d’aquest projecte en aquest enllaç

 

Escolta els nostres pòdcasts:

Projecte:

Producció i postproducció sonora dels pòdcasts

Client:

Generalitat de Catalunya

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Generalitat de Catalunya

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.