Torna a dalt

'Temps del Romànic', una exposició multimèdia

Crear una experiència immersiva per a una exposició sobre el romànic català

Una exposició sense peces romàniques que té com a objectiu principal acostar al visitant a la realitat, la societat i les condicions de vida d’una època, la dels segles X i XI, que va gestar un art únic, el romànic català.

Des de Iuris.doc ens hem encarregat de la conceptualització, guionització, coordinació i producció de tots els continguts de l’exposició Temps del Romànic. Art, vida i consciència. Com explicar una realitat de fa 10 segles? Fent parlar als seus protagonistes.

La producció ha inclòs vídeos, interactius, àudios, imatges i textos realitzats en col·laboració amb Funky Monkey Producció AudiovisualWasabi Produccions i Idea Sonora.

L’exposició Temps del Romànic. Art, vida i consciència s’emmarca dins del programa Romànic Obert del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Obra Social “la Caixa. Va inaugurar-se el 8 de setembre de 2014 al Palau Robert de Barcelona.

Projecte:

Continguts per a l’exposició Temps del Romànic.

Client:

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Obra Social “la Caixa”

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Generalitat de Catalunya
Clients Iuris.doc | Obra Social 'la Caixa'

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.