Torna a dalt

eduCaixa, revolucionant l’educació

Convertir un projecte web en referència de la innovació educativa

El programa eduCaixa va néixer per convertir-se en un aliat de tota la comunitat educativa, amb eines i recursos educatius per treballar dins i fora de l’aula. Els hem acompanyat en el que ha estat un projecte comunicatiu integral.

Iuris.doc ha assumit l’estratègia de comunicació, la producció i el webmastering de continguts d’eduCaixa, la plataforma educativa de l’Obra Social “la Caixa”, durant el període 2012-2018. Ha desenvolupat, entre d’altres, aquests serveis:

  • Disseny i implementació del Pla de comunicació on-line.
  • Gestió i manteniment del portal web.
  • Creació de recursos educatius  (interactius i audiovisuals).
  • Creació de continguts d’innovació educativa en format storytellingenregistrament de vídeo-entrevistes a experts i influencers educatius; seguiment de l’actualitat del projecte (continguts pel Blog eduCaixa).
  • Dinamització de les xarxes socialsTwitterFacebookPinterest i YouTube.
  • Producció, gestió i disseny de newsletters del programa eduCaixa i dels Centres CaixaForum i CosmoCaixa per difondre la seva activitat educativa.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.