Torna a dalt

El portal del Patrimoni Cultural

Com difondre el patrimoni cultural català a la ciutadania d’una manera actual i motivadora

El Patrimoni cultural és l'herència cultural pròpia del passat, amb la qual un poble viu el present i transmet a generacions futures. Hem unit passat, present i futur, en el nou portal web del Patrimoni Cultural Català.

Un dels principals objectius del projecte era anar més enllà d’un repositori de fitxes de monuments: el nou web ofereix una nova experiència digital que s’adapta i ofereix recursos personalitzats per a tots els públics del patrimoni cultural català: aficionats, turistes, educadors i professionals.

A més, el nou disseny molt més visual i interactiu, s’adapta a qualsevol entorn i dispositiu de consulta, i facilita la participació i interacció amb els usuaris, un del puntals del nou Patrimoni Cultural. Destaca també l’extensa col·lecció de més de 300 fitxes divulgatives, un intens repàs històric i geolocalitzat del patrimoni material i immaterial català.

El projecte també inclou la conceptualització i disseny de microsites com el del Dia Internacional dels Museus.

Projecte:

Web de Patrimoni Cultural de la Generalitat de Catalunya.

Client:

Agència Catalana del Patrimoni Cultural

Data:

Abril 2017

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Generalitat de Catalunya

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.