Torna a dalt

La veu 2.0 de la UOC

Gestionar i dinamitzar els canals socials corporatius de la universitat on-line de referència a Espanya

És un repte canalitzar tota l’activitat d’una universitat que porta internet en el seu ADN, mantenint a més una imatge de marca potent i molt identificativa.

Des de Iuris.doc hem assumit aquest repte. L’objectiu ha estat potenciar l’estratègia 2.0 i identitat digital de la UOC a partir d’una comunicació propera, segmentada i eficaç de les activitats i l’actualitat corporativa.

A més dels canals corporatius de UOC Universitat (Twitter, LinkedIn, Facebook i Instagram), donem suport a d’altres comptes de la institució que ens permeten tenir una visió global de les activitats que es desenvolupen: UOC Alumni, UOC News i UOC Igualtat.

Iuris.doc també és l’autor de la nova guia d’usos i estils 2.0 de la Universitat Oberta de Catalunya.

Projecte:

Gestió i dinamització canals 2.0 corporatius de la UOC.

Client:

Universitat Oberta de Catalunya

Àmbit:
Data:

Octubre 2016

Visita la web:
Clients Iuris.doc | UOC

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.