Torna a dalt

Guies d'estil 'made in' UOC

Com homogeneïtzar la producció 2.0 i audiovisual en una gran corporació

En la comunicació corporativa tot val? Evidentment cal establir unes normes i bones pràctiques perquè els continguts, que són creats per múltiples autors, siguin coherents, adequats i efectius.

La Universitat Oberta de Catalunya es plantejava controlar l’exposició pública de la marca i crear una línia comuna d’estil i ús. Des de Iuris.doc hem contribuït a facilitar aquesta tasca amb dues guies online per a l’ús de les xarxes socials i la creació de projectes de vídeo, fotografia i so:

Es tracta de dos entorns en WordPress programats a mida. Les guies inclouen tot el que els community managers i productors audiovisuals necessiten conèixer, amb l’avantatge que són consultables des de qualsevol dispositiu i estan sempre actualitzades.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.