Torna a dalt

Explicar el viatge de la llum

Presentar l'acceleració de les partícules de manera didàctica i atractiva

Tot i que ALBA és la infraestructura científica de tercera generació més important del Mediterrani, la seva activitat és desconeguda per a la ciutadania.

Per a la difusió a un públic generalista, des de Iuris.doc hem elaborat recursos on i off-line.

Entre ells, una infografia dinàmica optimitzada per a la difusió 2.0 que explica com funciona ALBA: des de l’accelerador lineal fins als laboratoris.

Va acompanyada d’un quadríptic divulgatiu adreçat a tots els visitants de l’edifici del Sincrotró. De manera molt visual i  mitjançant atractius infogràfics aquest document explica què és ALBA, com es genera la llum del sincrotró, i quines són les seves principals aplicacions pràctiques.

Aquest procés d’acostar el Sincrotró ALBA a la ciutadania ja va començar al 2013 amb el redisseny de la seva web.

Projecte:

Materials de divulgació per al Sincrotró Alba

Client:

Consorci del Laboratori de Llum Sincrotró ALBA

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Sincrotró ALBA

El Sincrotró explicat a través d'una infografia dinàmica

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.