Torna a dalt

Innovació educativa a través de vídeo-animacions

Com transmetre conceptes educatius complexes de manera didàctica i visual

La Fundació Jaume Bofill proposa constantment reptes educatius, projectes amb una voluntat transformadora que han d’arribar a la comunitat educativa i a la societat. Pensant sobretot en una difusió multicanal, s’ha elaborat una sèrie de vídeo-animacions.

Qui diu que els dibuixos només són cosa de nens? Des de fer una crida a la participació per al projecte Hack the School fins a explicar què és un EdHack. L’aposta pels motion graphics ha permès una comunicació directa i atractiva.

Iuris.doc ha realitzat la conceptualització, guionització, proposta gràfica, sonorització i animació dels vídeos, cada un amb una imatge personalitzada i una producció a mida.

Projecte:

Sèrie d’animació sobre projectes educatius

Client:

Fundació Jaume Bofill

Àmbit:
Visita la web:
Clients Iuris.doc | Fundació Jaume Bofill

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.