Torna a dalt

Univers poncià, en digital

Un portal web que recull l'extensa obra i les activitats que giren al voltant del "pintor de la foscor"

Joan Ponç era inclassificable i es va mantenir fidel al seu propi estil fins al final. Va crear un món màgic amb personatges estranys, inquietants, on tot era foscor i la llum emanava dels mateixos objectes.

Com transmetre on-line el ric i complex món d’un artista de la talla de Joan Ponç? Des de Iuris.doc hem apostat per un web eminentment visual, amb grans imatges en blanc i negre que respiren tot el que significa aquesta figura de l’avantguarda barcelonina. Una experiència web emocionant i inspiradora que ens permet submergir-nos de ple en l’univers poncià.

Aquest portal, que inclou el Catàleg Raonat amb més de 3.600 referències de l’obra de Ponç, recull també la intensa activitat de l’Associació Joan Ponç i la tasca de l’editorial d’Edicions Poncianes.

Projecte:

Web de l’Associació Joan Ponç

Client:

Associació Joan Ponç

Àmbit:
Visita la web:
Clients Iuris.doc | Associació Joan Ponç

Benvingut a la dimensió ponciana

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.