Torna a dalt

Un Miró diferent per a cada públic

Millorant l'experiència mòbil de l'usuari internacional

En funcionament des de l’any 2015, l’actual portal web de la Fundació Joan Miró ha fet una clara aposta pel públic internacional, el principal visitant del Museu.

Des de Iuris.doc hem col·laborat amb l’entitat en la conceptualització de la web mobile multi-idioma, que, a través de geolocalització, mostra el portal en francès, italià, alemany, rus i xinès. S’ha definit una arquitectura pròpia i un disseny per a cada idioma.

Aquesta millora de l’experiència de l’usuari és el resultat de l’auditoria web que Iuris.doc va realitzar per avaluar el funcionament del portal en aspectes com la usabilitat, el SEO o l’arquitectura de la informació.

Projecte:

Optimització del web de la Fundació Joan Miró al públic internacional

Client:

Fundació Joan Miró

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Fundació Joan Miró

Entra a la Fundació Joan Miró

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.