Torna a dalt

Estandarditzar la informació per a l'Agència Catalana de Turisme

Com classificar, organitzar i millorar la gestió de grans volums de dades vinculades al sector turístic

En un moment d’infoxicació, on la informació es pot perdre fàcilment en el ciberespai, cal intensificar el treball 'entre bambalines': la classificació, etiquetatge i estandarització de processos optimitzen el posicionament dels continguts i la marca.

Des de Iuris.doc estem col·laborant amb l’Agència Catalana de Turisme en la conceptualització, definició i implantació del sistema d’etiquetatge de continguts i iconografia de serveis. L’objectiu és agilitzar la cerca, optimitzar la gestió de la informació, millorar l’experiència d’usuari i el posicionament SEO.

Entre altres coses, hem definit el glossari amb tots els termes necessaris per a l’etiquetatge de les fotografies del banc d’imatges de l’ACT i hem creat el Tesaure per sistematitzar-ne la utilització. També hem conceptualitzat i dissenyat la iconografia de més de 400 conceptes relacionats amb el sector turístic.

Projecte:

Indexació de continguts per a l’Agència Catalana de Turisme

Client:

Agència Catalana de Turisme

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Turisme de Catalunya

Descobreix Catalunya Experience

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.