Torna a dalt

Identitat MACBA

Com ha de ser el web de la principal institució d’art contemporani de Catalunya

El MACBA té com a missió transmetre l’art contemporani, oferir una multiplicitat de visions i generar debats crítics sobre l’art i la cultura. Una realitat complexa que ha de quedar recollida al nou espai web del Museu.

Des de Iuris.doc hem donat suport al Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA) en l’anàlisi i la definició de l’estratègia on-line de l’entitat.

La metodologia per elaborar l’informe ha inclòs entrevistes amb els responsables de les diferents àrees del museu, benchmarking de les millors pràctiques de webs de museus d’arreu del món i un detallat anàlisi SEO del posicionament actual del MACBA.

Projecte:

Informe estratègic per al MACBA.

Client:

Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA)

Visita la web:
Clients Iuris.doc | MACBA

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.