Torna a dalt

L'exposició 'Herois Ocults', a l'aula

Com treballar amb alumnes de secundària un contingut expositiu sobre invents quotidians

Una llauna de conserva és una obra d’enginyeria? O un post-it pot arribar a ser una obra d’art? Sí, amb el poder de l''storytelling'.

Prop de 30 objectes que formen part de la nostra rutina diària, però als quals no prestem atenció protagonitzen l’exposició itinerant Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians, impulsada per l’Obra Social “la Caixa”.

Des de Iuris.doc, i en el marc del projecte eduCaixa, hi hem col·laborat produint i elaborant recursos educatius: l’enllaç comentat de l’exposició on-line del Vitra Design Museu (Hidden Heroes) i 3 vídeos explicatius dels itineraris educatius de l’exposició: tecnològicartístic i històrico-social.

L’objectiu: despertar la curiositat, connectar amb el públic jove i treballar diferents competències educatives.

Projecte:

Recursos educatius sobre l’exposició Herois Ocults.

Client:

Obra Social “la Caixa”

Àmbit:
Visita la web:
Clients Iuris.doc | Obra Social 'la Caixa'

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.