Torna a dalt

'Romanorum Vita', d'exposició física a virtual

El repte d’explicar els secrets de l’antiga Roma en plena era digital

'Romanorum Vita. Una història de Roma' és un projecte de divulgació històrica de l’Obra Social ”la Caixa” que permet conèixer la vida quotidiana dels habitants d’una ciutat de l’Imperi Romà. Es tracta d'una exposició didàctica, immersiva i experiencial.

A través d’escenografies, projeccions audiovisuals i textos informatius, juntament amb elements sonors i fins i tot olors, es crea una experiència innovadora que situa el visitant a l’any 79 d.C. L’exposició ha estat en itinerància del 2011 al 2018.

Davant d’un projecte que, literalment, convida a viure la història, Iuris.doc s’ha encarregat durant tota la itinerància de la seva presència digital. Aquesta gira al voltant del portal web, renovat el 2018. Estètica i funcionalitats alineades amb els objectius del projecte, però sobretot uns continguts enfocats a la divulgació històrica: atractius, didàctics, rigorosos i multiformat que permeten ampliar l’abast del projecte.

Alhora el projecte inclou també una visita virtual enriquida de l’exposició. En ella Iuris.doc ha guionitzat i produït una sèrie d’àudios immersius que recreen episodis de la vida quotidiana d’una ciutat romana. Ha posat veu a quatre habitants de la ciutat que transmeten la seva realitat des d’òptiques diferents.

Projecte:

Presència digital de l’exposició Romanorum Vita. Una història de Roma

Client:

Obra Social ”la Caixa”

Clients Iuris.doc | Obra Social 'la Caixa'

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.