Torna a dalt

El repte de buscar feina

Com transmetre consells d’orientació professional de manera didàctica i visual

Barcelona Activa posa a l’abast de la ciutadania recursos formatius on-line per a la capacitació en la recerca de feina. S’ha elaborat una sèrie audiovisual i recursos digitals interactius.

Com afrontar una entrevista de feina? Com promoure els contactes laborals? En quins canals? L’aposta per crear recursos digitals vinculats al Pla de Xoc d’Ocupació de Barcelona Activa ha permès una comunicació directa que mostra l’actitud correcta per al desenvolupament de les competències dins l’àmbit laboral.

Iuris.doc ha realitzat la conceptualització i disseny d’infografies dinàmiques i el guió, el càsting d’actors, localització i rodatgepostproducció i etalonatge de la sèrie audiovisual.

Projecte:

Creació dels recursos digitals formatius vinculats al Pla de Xoc d’Ocupació.

Client:

Barcelona Activa

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Barcelona Activa

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.