Torna a dalt

Perfeccionant la presència 2.0 de Barcelona Activa

Com impulsar l’activitat econòmica de la ciutat a través de l'estratègia digital i sessions formatives

Traslladar la importància d'integrar els canals 2.0 dins la comunicació institucional de Barcelona Activa ha estat un dels objectius d'aquest projecte

Des de fa més de 30 anys Barcelona Activa impulsa l’activitat econòmica de la capital catalana amb iniciatives de promoció del creixement empresarial, de la iniciativa emprenedora i l’ocupació de la ciutat, i formació per al desenvolupament professional i tecnològic.

Un projecte d’èxit de la ciutat que durant sis anys ha comptat amb la col·laboració de Iuris.doc en la vessant formativa i d’estratègia digital.

La nostra col·laboració: l’estratègia de comunicació s’ha complementat amb sessions de formació in situ per als responsables de la comunicació de Barcelona Activa. En aquestes, hem treballat les pors i els falsos mites sobre les xarxes socials, la importància de la presència 2.0 per a una institució i les característiques dels canals 2.0 per tal de triar els més adequats per a Barcelona Activa. Així mateix, hem donat algunes claus per dur a terme una producció de contingut digital eficient, multiformat i multiplataforma que permeti una gestió òptima de la comunitat 2.0.

L’objectiu principal d’aquestes sessions formatives ha estat traslladar la importància d’integrar els canals 2.0 dins la comunicació institucional de Barcelona Activa.

 

Coneix altres projectes de Iuris.doc amb Barcelona Activa:

Projecte:

Sessions de formació in situ per als responsables de la comunicació de Barcelona Activa

Client:

Barcelona Activa

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Barcelona Activa

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.