Torna a dalt

Formació i comunicació per emprendre en femení

Com difondre a la xarxa les iniciatives de l’Escola de Dones Emprenedores

Elaborar un pla d’empresa, posar en marxa un projecte o consolidar un negoci. En totes les actuacions que es duen a terme dins de l'Escola hi ha una perspectiva de gènere, incloent continguts i criteris específics. Com traslladar-ho a la comunicació digital?

La nostra tasca formativa en capacitació digital per a l’Escola de Dones Emprenedores (EDE) de Barcelona Activa es complementa amb l’elaboració i gestió del pla de comunicació on-line.

Algunes de les accions incloses en la gestió de la dinamització 2.0 són la retransmissió 2.0 de jornades i la producció audiovisual de vídeos amb consells per a dones emprenedores.

Projecte:

Estratègia digital de l’Escola de Dones Emprenedores de Barcelona Activa

Client:

Barcelona Activa

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Barcelona Activa

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.