Torna a dalt

L’educació del futur, en xarxa

Crear un entorn digital que uneixi persones i experiències relacionades amb la innovació educativa

Connectar talent pot transformar l’educació? Aquesta és la qüestió a la qual la Fundació Jaume Bofill vol donar resposta a través del projecte Educació Demà.

Aquesta iniciativa és un projecte per a exploradors i desenvolupadors educatius que cerca posar-los en contacte per crear una comunitat on, tant ells com els seus projectes i experiències, hi puguin tenir veu.

Des de Iuris.doc hem treballat en la posada en marxa de la seva presència on-line a través de la conceptualitzaciódisseny desenvolupament tècnic del portal del projecte.

Si vols conèixer Educació Demà en només 2 minuts, no deixis de veure el vídeo d’animació que hem guionitzat i produït per promocionar el projecte.

Projecte:

Web Educació Demà de la Fundació Jaume Bofill.

Client:

Fundació Jaume Bofill

Àmbit:
Visita la web:
Clients Iuris.doc | Fundació Jaume Bofill

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.