Torna a dalt

Mapa de recerca i coneixement de la UOC

Oferir una visió global i interconnectada del coneixement de la Universitat Oberta de Catalunya

Projectes, producció científica, solucions tecnològiques, patents i tecnologies per llicenciar, aplicacions, empreses derivades (spin-offs) i serveis universitat-empresa. Tot, en un portal web.

45 grups de recerca i més de 400 investigadors. El mapa de recerca i coneixement de la UOC recull tota l’activitat d’R+D+I i les metodologies de recerca emprades per la universitat.

La nostra col·laboració en aquest projecte ha inclòs l’anàlisi i definició de l’estratègia digital, i el disseny i desenvolupament tècnic del web sobre plataforma Drupal i adaptat a web i mòbil.

Projecte:

Web de la Recerca, la Innovació i la Transferència de la UOC.

Client:

Universitat Oberta de Catalunya

Visita la web:
Clients Iuris.doc | UOC

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.