Torna a dalt

Formació digital per al CPNL

Com posar en marxa una campanya de màrqueting 2.0 per tal de fomentar l’ús del català

Aprendre una llengua no és una feina fàcil. Es necessita una bona base i disposar de les eines adequades per assolir aquesta tasca tot aprenent i gaudint. Activar i dinamitzar una bona campanya de xarxes socials pot ser un dels primers passos per arribar a aquest objectiu

El programa Voluntariat per la Llengua (VxL) és un programa de foment de l’ús social del català que neix al Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). L’objectiu és facilitar a les persones que tenen coneixements bàsics de català la pràctica d’aquesta llengua en contextos reals.

La nostra col·laboració: Hem impartit el taller “Posa en marxa una campanya de màrqueting 2.0”. En aquesta formació pràctica dirigida als dinamitzadors del VxL s’han ensenyat els passos per conceptualitzar i activar una campanya a les xarxes socials i se’ls ha acompanyat en la posada en marxa de propostes reals aplicades a la realitat dels seus centres.

El taller ha comptat amb dues sessions presencials per repassar conceptes, compartir experiències i resoldre dubtes, i una setmana de tutoria online a través de la plataforma Moodle per resoldre dubtes.

Projecte:

Realització del taller “Posa en marxa una campanya de màrqueting 2.0”

Client:

Consorci per a la Normalització Lingüística

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Consorci per a la Normalització Lingüística

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.