Torna a dalt

Donant resposta a l’educació del segle XXI

Com impulsar la formació en esdeveniments i espais EduCaixa

“L’accés a una educació universal de qualitat és el mitjà per a garantir el desenvolupament sostenible (Programa per al Desenvolupament de Nacions Unides).

Per aquest motiu, EduCaixa, el projecte educatiu de l’Obra Social ‘la Caixa’, facilita a professorat i alumnat múltiples recursos educatius per fer l’aprenentatge més ric, més significatiu i més integral.

La nostra col·laboració: hem conceptualitzat i realitzat el disseny d’espais físics on EduCaixa té presencia (fires i esdeveniments educatius de renom com el YOMO, l’ITworldEdu, SIMO, etc.). També hem produït i dissenyat creativitats per a catàlegs, fulletons, tríptics welcome packs, i materials educatius.

A partir d’un disseny innovador posem èmfasi en la connexió i comunicació directa tant amb el professorat com amb l’alumnat, fent ús de noves tendències narratives i una estètica tecnològica i actual, sense perdre de vista l’objectiu principal de l’entitat: formar ciutadans del segle XXI.

Projecte:

Disseny d’espais físics, estands i material corporatiu

Client:

EduCaixa

Àmbit:
Visita la web:
Clients Iuris.doc | Obra Social 'la Caixa'

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.