Torna a dalt

Vídeo-animacions pels drets LGTBI

Com sensibilitzar i formar al personal de les administracions públiques

L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) elabora una sèrie audiovisual dirigida als treballadors públics sobre el seu deure d’intervenció davant de situacions de discriminació LGBTI.

Què és la diversitat sexual i de gènere, quins són els aspectes clau de la Llei 11/2014 o quin és el protocol a seguir per part dels treballadors públics davant de la discriminació per lgbtifòbia.

Aquests són alguns dels temes tractats en els recursos educatius produïts per Iuris.doc. A través de la producció audiovisual de motion graphics i amb un llenguatge proper, didàctic i entenedor, es donen tots els  coneixements per identificar i denunciar aquest tipus de situacions per part dels treballadors públics però també de la ciutadania en general.

La Direcció General d’Igualtat i l’EAPC van presentar aquesta producció audiovisual seriada en un acte públic coincidint amb la celebració del Dia internacional contra l’homofòbia, la transfòbia i la bifòbia.

Projecte:

Conceptualització i producció de vídeos d’animació.

Client:

Escola d’Administració Pública de Catalunya

Àmbit:
Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.