Torna a dalt

Les veus de l'antiga Roma

Com explicar, en plena revolució digital, la vida en una ciutat romana.

A través de 4 podcasts teatralitzats amb 4 perspectives molt diferents, creem una experiència innovadora que situa el visitant a l’any 79 dC.

Conjunt de 4 pòdcasts teatralitzats que tenen com a objectiu recrear diversos episodis de la vida quotidiana d’una ciutat romana. Cada peça sonora té com a protagonista els habitants de la ciutat que transmeten la realitat des d’òptiques molt diferents: la d’una dona, un esclau, un nen i un peregrí.

A Iuris.doc hem produït aquest conjunt d’àudios per a l’exposició Romanorum Vita, de l’Obra Social ”la Caixa”. Hem dut a terme tota la tasca prèvia de recerca i documentació per tal de ser fidels a la realitat de l’època, així com del triatge dels efectes sonors, el guió, la locució i la postproducció sonora.

L’objectiu: elaborar un contingut atractiu, didàctic i rigorós enfocat a la divulgació històrica. A Iuris.doc sabem fer de la història una assignatura divertida!

Més informació sobre aquest projecte en aquest enllaç.

 

Escolta els 4 personatges de “Romanorum Vita”:

Projecte:

Producció i postproducció sonora dels pòdcasts

Client:

Obra Social “la Caixa”

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Obra Social 'la Caixa'

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.