Torna a dalt

Geolocalitzant la literatura catalana

La difusió del patrimoni literari català a través d’un mapa

L’associació Espais Escrits estrena el Mapa literari català. Una plataforma digital que permet redescobrir espais vinculats a més de 90 autors catalans. Iuris.doc ha treballat en la conceptualització de l’arquitectura, el desenvolupament tècnic i el disseny del nou mapa.

Mercè Rodoreda ens explica a la seva novel·la Mirall Trencat: “Darrera de casa, quan jo era petita, el que ara és carrer de Balmes era la riera de Sant Gervasi de Cassoles. A l’altra banda de la riera hi havia el parc abandonat del marquès de Can Brusi.

L’associació privada Espais Escrits té com a objectiu difondre i potenciar la literatura catalana entre la ciutadania. I ara ho ha fet possible geolocalitzant indrets d’arreu del món vinculats a la vida i l’obra dels principals autors i autores de casa nostra.

El Mapa Literari Català ens permet visitar indrets mitjançant rutes literàries. I al mateix temps podem aprofundir en els autors i les seves obres a través de continguts multimèdia, textuals i podcasts.

Iuris.doc ha conceptualitzat l’arquitectura i les funcionalitats del mapa. Ha realitzat el desenvolupament tècnic i n’ha creat el disseny gràfic.

Projecte:

Conceptualització, desenvolupament tècnic i disseny gràfic del Mapa Literari Català.

Client:

Espais Escrits

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Espais Escrits

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.