Torna a dalt

Un viatge per les llengües del món

Com explicar el patrimoni lingüístic mundial en una exposició de CaixaForum

Si viatgéssim pel món amb el repte de descobrir totes les llengües que existeixen, escoltaríem 7.111 idiomes diferents.

Així és com comença l’exposició organitzada per l’Obra Social ’la Caixa’ on el patrimoni lingüístic mundial es materialitza amb la col·lecció personal de Pere Roquet que des de 1995 s’ha dedicat a recopilar exemplars de l’Antic i el Nou Testament procedents dels cinc continents.

La nostra col·laboració: la conceptualització i producció dels continguts textuals, audiovisuals i multimèdia de l’exposició.

A la mostra descobrim llengües minoritàries com el yahgan (Tierra del Fuego), parlat actualment per només una persona, o llengües mil·lenàries com el copte (Egipte) utilitzat exclusivament en litúrgia. Però no només viatgem al passat: l’exposició també explora nous llenguatges i nous formats com el còmic Manga, el llenguatge emoji o il·lustracions tipus Minecraft.

Per aconseguir-ho, Iuris.doc ha treballat amb Pere Roquet i Juan Gabriel López, traductor i professor de la UAB, per aprofundir en el significat d’alguns dels exemplars i construir un relat expositiu entenedor, amè i alhora rigorós i de qualitat.

Un repte interessant d’adaptació de continguts acadèmics pel públic general a través de formats audiovisuals i multimèdia.

Projecte:

Producció dels continguts textuals, audiovisuals i multimèdia de l’exposició ‘La Bíblia’.

Client:

Obra Social ‘la Caixa’

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Obra Social 'la Caixa'

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.