Torna a dalt

La banda sonora de La Pedrera

Com donar vida i veu a un dels edificis més emblemàtics de Barcelona

La minyona dels Milà ens explica en format podcast alguns dels detalls de La Pedrera: la seva construcció, el seu mobiliari, i algunes curiositats del matrimoni

Aquesta audioguia sobre La Pedrera és una peça teatralitzada que compta amb diversos elements sonors com la veu de la minyona del matrimoni Milà -antics amos de la casa-, efectes sonors i ambientals, i música. En 2 minuts i 30 segons, qui l’escolta fa un viatge al passat imaginant-se el matrimoni Milà caminant per l’habitacle i gaudint de cada racó de la casa: el piano, l’ornamentació dels sostres o els detalls del mobiliari.

En aquesta prova pilot de Iuris.doc, ens hem encarregat de la recerca i la documentació necessàries per a la construcció narrativa, amb l’objectiu de ser fidels a la realitat de l’època. També hem realitzat la tria de la música, els efectes sonors, la guionització i la locució. Hem dut a terme una realització molt acurada per tal que cada segon del pòdcast, es converteixi en una experiència per l’oient.

Si vols conèixer les curiositats de La Pedrera, escolta el nostre pòdcast de contingut turístic.

Projecte:

Producció i postproducció sonora del pòdcast

Client:

Iuris.doc

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.