Torna a dalt

Continguts per a l’exposició CaixaLab Experience

Com introduir els joves en el món de l'emprenedoria

Innovació, educació i emprenedoria en un mateix espai a través de continguts multimèdia

Dins de l’exposició itinerant “Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians”, impulsada per l’Obra Social “la Caixa”, es presenta l’espai CaixaLab Experience, un espai innovador al servei de l’educació i de la formació dels joves en l’àmbit de l’emprenedoria.

El CaixaLab Experience s’ubica de forma permanent al CaixaForum Barcelona i s’ha creat una versió itinerant dins l’exposició “Herois ocults. Invents genials. Objectes quotidians”. A Iuris.doc ens hem encarregat de l’adaptació dels continguts museogràfics actuals.

La nostra col·laboració: Amb la creació dels nous textos de sala i dels continguts museogràfics multimèdia (vídeos i interactius) projectats i ubicats en espectaculars panells i taules multitàctils interactives, hem volgut mostrar el procés d’emprendre per despertar les habilitats emprenedores en els alumnes.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.