Torna a dalt

Difondre el patrimoni per protegir el patrimoni

Com incentivar la descoberta del Museu Nacional d'Art i generar debat a les xarxes socials.

4 trobades, 70 participants, més de 300 piulades i 2.300 likes són alguns dels resultats de les trobades amb influencers organitzades pel Museu Nacional d’Art de Catalunya.

Gala Salvador DalíBermejo i Maspons han estat els grans protagonistes de les darreres trobades amb prescriptors i influencers organitzades pel MNAC. Les trobades han permès la descoberta de les exposicions del Museu i generar debat a les xarxes socials.

I això ha estat possible gràcies a bloguers, tuitaires i instagramers de perfils i geografies molt diverses. Tots ells s’han encarregat de difondre el contingut de les exposicions a través dels seus perfils en línia.

La nostra col·laboració: hem seleccionat els millors perfils d’especialistes en àmbits i disciplines diferents, més actius i amb més reputació a les xarxes socials. Per exemple, la trobada Gala Salvador Dalí va comptar amb especialistes en art, patrimoni cultural, museus i influencers del món de la moda i el feminisme, o la trobada Maspons, que va reunir grans professionals del món del fotoperiodisme, la fotografia i la moda.

Els bons resultats d’aquestes experiències permeten fomentar nous espais creatius de diàleg entre el museu i la ciutadania, així com despertar l’interès de la comunitat en línia.

Més informació al Blog del MNAC:
Trobades amb influencers: creant diàlegs a la xarxa sobre les exposicions del Museu Nacional

Projecte:

Estratègia digital i de difusió on-line

Client:

Museu Nacional d’Art de Catalunya

Visita la web:
Clients Iuris.doc | MNAC

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.