Torna a dalt

Difondre el patrimoni per protegir el patrimoni

Trobades d’influencers al MNAC

El Museu Nacional d’Art de Catalunya organitza, de la mà de Iuris.doc, trobades amb influencers per tal d’incentivar la descoberta de les exposicions del Museu i generar debat a través de les xarxes socials.

3 trobades, 47 participants, 200 piulades i 2.000 likes són alguns dels resultats de les trobades amb influencers organitzades pel Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), amb l’objectiu de crear diàlegs a la xarxa sobre el Museu.

Les exposicions Gala Salvador Dalí i Bermejo han estat les grans protagonistes de les trobades, en les que Iuris.doc ha participat amb l’objectiu de difondre i protegir el patrimoni. Les trobades han permès incentivar la descoberta de les exposicions del Museu, enriquir-ne els continguts i generar debat a través de les xarxes socials. Això ha estat possible gràcies a bloguers, tuitaires i instagramers de perfils i geografies molt diverses. Tots ells s’han encarregat de difondre el contingut d’aquestes exposicions a través dels seus canals en línia.

La selecció realitzada per Iuris.doc, s’ha centrat en persones actives a les xarxes socials i especialistes en àmbits i disciplines diferents. Com a exemple, la trobada Gala Salvador Dalí va comptar amb especialistes en art, patrimoni cultural, museus i influencers del món de la moda i el feminisme.

Aquesta experiència ha servit per obrir nous espais creatius de diàleg entre les institucions culturals i la ciutadania, així com despertar l’interès de la comunitat en línia.

Projecte:

Estratègia digital i de difusió on-line

Client:

Museu Nacional d’Art de Catalunya

Àmbit:
Visita la web:
Clients Iuris.doc | MNAC

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.