Torna a dalt

Divulcat, ciència en català

Continguts divulgatius científics de primera mà, junts en un espai web

Matemàtiques, Astronomia, Física, Química, Ciències de la vida, Ciències tecnològiques, Antropologia, Ciències econòmiques, Geografia, Història, Lingüística, Pedagogia, Ciència política, Psicologia, Sociologia, Filosofia… Cap tot aquest coneixement en una web?

Divulcat és un blog de blogs, mantingut per científics reputats dels territoris de parla catalana. El seu objectiu és convertir-se en un referent de divulgació científica. Cada científic té el seu espai, que gestiona amb total llibertat.

Iuris.doc ha col·laborat amb Enciclopèdia Catalana per fer possible aquest fòrum digital de coneixement. Ens hem encarregat de la conceptualització del portal web, la imatge gràfica i el desenvolupament tècnic sobre la plataforma Drupal, que inclou la multigestió dels blogs.

Projecte:

Web de Divulcat

Client:

Enciclopèdia Catalana

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.