Torna a dalt

Estratègia de comunicació per a la xarxa de ciutats d'Iberoamèrica

Com crear la identitat corporativa per al Centro Iberoamericano del Desarrollo Estratégico Urbano

Una xarxa de ciutats que promou i comparteix la cultura del pensament estratègic urbà. Una xarxa renovada, així és el nou CIDEU

El Centro Iberoamericano de Desarrollo Estratégico Urbano (CIDEU) té com a objectiu acompanyar els governs locals iberoamericans a l’hora d’aplicar la cultura del pensament estratègic urbà en el disseny i gestió de projectes alineats a una estratègia per tal d’aconseguir ciutats sostenibles i inclusives.

En els últims anys, el CIDEU ha dut a terme un procés de renovació que ha comportat noves aliances i nous projectes i espais de col·laboració i, com a conseqüència, més i millors beneficis per a les ciutats de la xarxa. Per tal de realitzar un procés de renovació de 360º i dotar el CIDEU d’una nova identitat corporativa i institucional, Iuris.doc s’ha encarregat de l’actualització de la marca que s’ha aplicat a tots els canals actuals del CIDEU, tant online com offline.

La intenció ha estat dotar al CIDEU d’una imatge adaptada a l’enfocament que es volia donar a la xarxa i, a la vegada, representar els valors de l’entitat. En aquest sentit, el logotip incorpora un símbol que mostra dinamisme, força i moviment que evoca a la icona de centre ciutat on la diversitat de segments simbolitza una xarxa on convergeixen ciutats amb realitats diferents però amb un objectiu comú: treballar junts aprofitant les diferències.

Aquest logotip ha estat revisat novament el 2023 per commemorar els 30 anys de l’entitat i, amb l’acompanyament de Iuris.doc, s’ha definit un nou claim corporatiu que s’adapta a l’activitat actual.

Per transmetre de manera entenedora i visual tots aquests valors i commemorar l’aniversari que se celebra aquest 2023, Iuris.doc ha produït el vídeo institucional del CIDEU:

Des de Iuris.doc també ens hem encarregat de l’elaboració del pla de comunicació del CIDEU que recull les accions estratègiques i el pla executiu a desenvolupar en tots els canals de l’entitat. El pla pretén consolidar la marca CIDEU com a entitat de referència en l’àmbit del pensament estratègic urbà, millorar-ne la visibilitat, potenciar les sinergies entre les ciutats i l’intercanvi d’experiències i humanitzar la comunicació donant veu als protagonistes.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.