Torna a dalt

Pla de comunicació per a la xarxa de ciutats d'Iberoamèrica

Com crear una nova identitat corporativa per al Centro Iberoamericano del Desarrollo Estratégico Urbano

Una xarxa de ciutats que promou i comparteix la cultura del pensament estratègic urbà. Una xarxa renovada, així és el nou CIDEU

El Centro Iberoamericano de Desarrollo Estratégico Urbano (CIDEU) té com a objectiu acompanyar els governs locals iberoamericans a l’hora d’aplicar la cultura del pensament estratègic urbà en el disseny i gestió de projectes alineats a una estratègia per tal d’aconseguir ciutats sostenibles i inclusives.

En l’últim any, el CIDEU ha dut a terme un procés de renovació que ha comportat noves aliances i nous projectes i espais de col·laboració i, com a conseqüència, més i millors beneficis per a les ciutats de la xarxa. Per tal de realitzar un procés de renovació de 360º i dotar el CIDEU d’una nova identitat corporativa i institucional, Iuris.doc s’ha encarregat de l’actualització de la marca que s’ha aplicat a tots els canals actuals del CIDEU, tant online com offline.

La intenció d’aquesta renovació ha estat dotar al CIDEU d’una imatge adaptada al nou enfocament que es volia donar a la xarxa i, a la vegada, representar els valors de l’entitat. En aquest sentit, el nou logotip incorpora un símbol que mostra dinamisme, força i moviment que evoca a la icona de centre ciutat on la diversitat de segments simbolitza una xarxa on convergeixen ciutats amb realitats diferents però amb un nord comú: treballar junts aprofitant les diferències. A més, s’ha incorporat una tipografia més moderna, combinant el color blau i coral, per tal de donar un aire més actual, humà, fresc i diferenciador.

Per transmetre de manera entenedora i visual tots aquests valors, Iuris.doc ha produït el vídeo de presentació del nou CIDEU:

Des de Iuris.doc també ens hem encarregat de l’elaboració del nou pla de comunicació del CIDEU que recull les accions estratègiques i el pla executiu a desenvolupar en tots els canals de l’entitat iniciant el nou camí amb la campanya #CIDEUseRenueva. El pla pretén consolidar la marca CIDEU com a entitat de referència en l’àmbit del pensament estratègic urbà, millorar-ne la visibilitat, potenciar les sinergies entre les ciutats i l’intercanvi d’experiències i humanitzar la comunicació donant veu als protagonistes.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.