Torna a dalt

Un relat corporatiu per a l'IRTA

Conceptualitzant el posicionament que permeti donar forma a la marca a partir dels valors actuals de la institució.

Definir un missatge coherent i homogeni és la base per posicionar l'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries.

Una institució referent com l’IRTA necessita disposar d’una identitat de marca ben definida que respongui als seus objectius estratègics.

El propòsit de Iuris.doc ha estat conceptualitzar un nou relat corporatiu que tingui en compte les singularitats temàtiques de la institució i els públics estratègics als quals es dirigeix.

Per donar resposta a aquest repte s’han realitzat diversos focus groups entre personal IRTA i l’equip de Iuris.doc que han permès definir el nou posicionament i els valors de marca a comunicar, tan interna com externament.

Un cop finalitzada aquesta fase, el projecte conclou amb les directrius necessàries per aflorar aquest nou relat en els diferents canals de l’Institut, així com en qualsevol dels continguts que es produeixin, contemplades en una guia de comunicació corporativa, viva i en constant evolució.

Projecte:

Definició del relat corporatiu

Client:

IRTA

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.