Torna a dalt

Una volta 360 pel Sincrotró ALBA

Com entrar en un accelerador de partícules a través de la Realitat Virtual?

Ens endinsem en les instal·lacions del Sincrotró ALBA fent una visita guiada de la mà de 2 experts que hi treballen.

Com funciona un accelerador de partícules? Què són les línies de llum? Quines aplicacions tenen?

La millor manera d’explicar-ho: Fent una immersió digital ens podem moure en 360° per l’exterior i l’interior del Sincrotró ALBA mitjançant ulleres de Realitat virtual, dispositius mòbils o ordinadors de sobretaula.

En el recorregut podem veure els espais més importants de la instal·lació i entrar dins l’accelerador, un espai totalment restringit a les visites.

La nostra col·laboració: la localització dels espais, l’elaboració de l’escaleta de rodatge, la gravació en 360° i la postproducció audiovisual i gràfica.

Una experiència immersiva per aconseguir l’objectiu de l’entitat: acostar el Sincrotró a la ciutadania, al públic jove i als estudiants, potenciar la presència digital de la instal·lació i ampliar l’audiència més enllà de la limitació de les visites presencials.

 

Projecte:

Visita 360 pel Sincrotró ALBA

Client:

Sincrotró ALBA

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.