Torna a dalt

De l’Arxiu de Barcelona al teu timeline

La memòria històrica de Barcelona en format 2.0.

L’Arxiu Municipal de Barcelona és la suma de 21 centres d’arxiu com l’Arxiu Fotogràfic, l’Històric o el Contemporani. Preserva més de 3 milions de fotografies, 2,8 milions de documents digitalitzats, 76.000 unitats cartogràfiques i 53.000 metres lineals de documentació. Des de Iuris.doc donem forma al web i les xarxes socials de la institució.

El volum d’informació i de materials visuals de l’Arxiu Municipal és pràcticament inabastable. Però una estratègia digital coherent i creativa fa que els continguts fomentin la interacció amb la comunitat a les xarxes socials i augmentin el volum de lectors del portal web.

Un dels reptes del projecte és donar visibilitat a les persones que conformen l’Arxiu i la feina que desenvolupen. També és rellevant destacar la col·laboració de Iuris.doc en l’estratègia de live content de l’entitat donant suport en els diferents esdeveniments on-line i off-line, així com la tasca de creació de campanyes específiques i la producció audiovisual vinculada a l’estratègia de comunicació.

Des de Iuris.doc per tant treballem l’estratègia de difusió global de l’Arxiu conceptualitzant i produint els continguts de comunicació i difusió del web i les xarxes.

Projecte:

Estratègia digital i de difusió on-line

Client:

Arxiu Municipal de Barcelona

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Ajuntament de Barcelona

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.