Torna a dalt

JOBS, el nou producte digital d'ALBA per a l'atracció de talent

El Sincrotró Alba ja compta amb un nou portal per a posar a disposició del públic les seves ofertes laborals disponibles

Quan parlem del Sincrotró Alba parlem d'innovació i recerca. Es tracta de la instal·lació científica singular més important del sud-oest d'Europa.

I és que l’accelerador d’electrons de darrera generació atrau talent i investigadors de la comunitat acadèmica i del sector industrial de tot el món. Per això era imprescindible comptar amb un espai en línia on visibilitzar les ofertes de treball i per a potenciar la institució. El nostre equip s’ha encarregat de dissenyar, programar i sincronitzar les dades de l’actual portal web JOBS. Una plataforma tècnica àgil i eficaç que s’integra en les eines i dinàmiques de treball de l’ALBA.

Al portal l’usuari pot accedir ràpidament a les ofertes des de la pròpia home o des del menú, a on també pot trobar informació sobre el sincrotró, conèixer l’equip de la institució o tenir més detalls sobre què ofereix la seva comunitat, entre altres dades.

A més, el microsite no només funciona com a portal d’ofertes de treball, sinó que també ofereix contingut de valor i humanitza la institució a partir del relat dels seus professionals, posant-los com a eix vertebrador de la navegació web.

Projecte:

Conceptualització, disseny i desenvolupament del portal JOBS d’ALBA.

Client:

Sincrotró Alba

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Sincrotró ALBA

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.