Torna a dalt

Contacte

Som una agència de Barcelona

Iuris.doc, S.L.

Av. Diagonal, 340-348
08013 Barcelona

Tel: 93 165 61 90
Fax: 93 165 61 91

Parlem del teu projecte?

  Has conegut Iuris.doc...


  Subscriu-te a la newsletter i sabràs què passa a Iuris.doc
  Accepto les condicions de l'Avís legal


  Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació:

  El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti per tal de contestar la seva sol·licitud d'informació. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió.

  No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessèries per als fins per les que varen ser recollidess. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions.

  La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.

  Subscriu-te a la nostra newsletter:

  No et perdis les nostres històries!

  Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

  Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

  He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

  Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

  Hola: benvingut a Iuris.doc!

   

  Moltes gràcies per seguir-nos.