Torna a dalt

Difonent el passat i el present de Barcelona

Com repensar i posar en pràctica l’estratègia de comunicació d’El Born CCM.

Conjunt arqueològic, antic mercat, centre de cultura i de memòria... El Born CCM és la suma de les capes històriques que l’habiten. Ara, com a espai d’aprenentatge i lleure, ens convida a reflexionar sobre la cultura humana.

Aquest és el marc d’El Born CCM. Un espai viu per a la difusió i la reflexió sobre la història, el patrimoni i la memòria de Barcelona i Catalunya des de l’època romana, el 1700, l’activitat dels segles XIX i XX, fins arribar al present.

La nostra col·laboració: Dissenyar i desenvolupar l’estratègia de comunicació i el pla de comunicació on-line del Centre i posar-lo en marxa per tal d’assolir els reptes i els objectius comunicatius de l’entitat.

A partir d’una narrativa transversal en tot l’ecosistema digital (web, xarxes socials, e-mail màrqueting, digital signage) difonem l’activitat i l’actualitat d’El Born CCM com a espai de referència sobre la memòria i la cultura de la ciutat.

Un repte interessant per fer arribar a l’usuari uns continguts de temàtica molt específica i diversa alhora: arqueologia, història, arquitectura, urbanisme, memòria, art… de forma atractiva i innovadora, incentivant en tot moment la seva participació a través de formats audiovisuals, multimèdia i en streaming.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.