Torna a dalt

L'any 2020 a l'Hospital General de Granollers

Crear la memòria corporativa de l'any més difícil.

La Fundació Privada Hospital Asil de Granollers presenta la seva memòria anual en temps de COVID-19.

El repte principal de la nova memòria corporativa de la Fundació Privada Hospital Asil de Granollers ha estat reunir i integrar el testimoni, les experiències i les dades més rellevants de l’entitat en un any marcat per la pandèmia de la COVID-19.

Amb aquest objectiu, hem dissenyat la nova imatge de la publicació i  ens hem encarregat del tractament i la revisió de tots els continguts textuals, gràfics, estadístics i audiovisuals.

El nou disseny treballat potencia en tot moment el material visual i la presentació de les dades per garantir-ne la senzillesa i l’impacte comunicatiu. Alhora, els continguts propers i motivadors, posen en valor l’activitat i la tasca professional de l’Hospital durant la pandèmia i al costat de la ciutadania.

La nova memòria 2020 s’ha elaborat en versió imprimible i en línia amb continguts gràfics i audiovisuals exclusius de cada versió.

Projecte:

Memòria corporativa 2020

Client:

Fundació Privada Hospital General de Granollers

Visita la web:

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.