Torna a dalt

Univers en línia de la llengua catalana

Un entorn digital de referència amb dos portals sota una tecnologia potent de cerca.

El coneixement en múltiples àmbits amb Enciclopèdia.cat i la llengua amb Diccionari.cat dins un nou ecosistema digital.

En el marc de la nostra col·laboració amb el Grup Enciclopèdia Catalana com a partners tecnològics, hem treballat en la posada en marxa del nou ecosistema digital de referència en català.

En aquest projecte hem treballat en la renovació dels nous portals Enciclopèdia.cat i Diccionari.cat des de la perspectiva tècnica, desplegant uns portals que optimitzen l’experiència de cerca dels usuaris.

Aquest entorn en línia del Grup Enciclopèdia està format pels webs Enciclopèdia.cat, Diccionari.cat i Divulcat.cat, també desenvolupat per Iuris.doc.

Projecte:

Desenvolupament tècnic

Client:

Grup Enciclopèdia Catalana

Visita la web

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.