Torna a dalt

Els objectes, de la vitrina a la xarxa

Construint el relat del Museu del Disseny de Barcelona a la xarxa

El Museu del Disseny és una entitat cultural de referència a escala internacional. El nostre objectiu és reforçar aquest posicionament també a la xarxa.

Per fer-ho, hem creat una estratègia de comunicació 2.0 que permet una difusió ordenada i efectiva de l’activitat de l’entitat i alhora consolida una imatge de marca moderna i de qualitat.

Des de Iuris.doc ens encarreguem de la gestió i el manteniment de la pàgina web del museu i de les seves xarxes socials, amb una especial atenció en la producció de continguts multimèdia i d’storytelling, la captació d’una comunitat 2.0 activa i en la retransmissions en directe 2.0 d’esdeveniments rellevants.

Projecte:

Estratègia digital del Museu del Disseny.

Client:

Museu del Disseny de Barcelona

Visita la web:
Clients Iuris.doc | Museu del Disseny de Barcelona

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.