Torna a dalt

Recerca avançada per a la vida quotidiana

Creant la identitat corporativa del Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya.

Renovació integral de l’estratègia de comunicació del CTTC.

Quan una entitat com el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya necessita créixer i posicionar-se a nivell internacional en un camp tan competitiu com la tecnologia i les comunicacions, cal reformular des de zero l’estratègia de comunicació, la imatge de marca i el posicionament online i offline.

En el darrer any, el CTTC ha estat treballant per donar forma a aquesta nova identitat que els permetrà assolir l’objectiu d’arribar a un públic més ampli: empreses i administracions interessades en la tecnologia i els projectes desenvolupats pel CTTC,  captació de nou talent, transmissió de coneixement a la societat en general, etc.

La nostra col·laboració: un projecte integral de comunicació corporativa i d’estratègia digital:

  • Definició i disseny de la nova marca.
  • Conceptualització del nou Pla estratègic de comunicació, del Social Media Plan i del Pla de mitjans.
  • Conceptualització, disseny i programació del nou web corporatiu cttc.es
  • Implementació del nou disseny en vinils i senyalística de les dues seus físiques del CTTC.
  • Implementació de la nova imatge en elements de papereria i cartelleria (memòries, documents, tríptics, roll-ups, etc.)
  • Producció audiovisual.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.