Torna a dalt

Com arribar als públics del Parc Científic de Barcelona

Difonent la ciència en un projecte global de comunicació.

El Parc Científic de Barcelona és un dels ecosistemes referents a Europa en benefici del lideratge científic de Catalunya.

El Parc vol potenciar la recerca, la transferència de coneixement i la innovació del sector públic i privat, mitjançant la gestió dels espais, l’oferta tecnològica i el foment de les relacions i el diàleg de la comunitat Parc.

En aquest context, Iuris.doc es converteix en el partner de comunicació del Parc aportant creativitat, experiència, assessorament en el desplegament de l’estratègia comunicativa, capacitat tècnica i proactivitat en la proposta de noves accions comunicatives.

S’ofereix un servei que implica l’execució de les següents accions per a la posada en marxa del projecte de comunicació amb visió 360°:

  • Gestió tècnica i de continguts del web i la intranet
  • Edició i gestió de butlletins
  • Creació de materials corporatius
  • Conceptualització, disseny d’art i maquetació de la memòria anual d’activitats
  • Detecció de millores i possibles evolutius
  • Suport i acompanyament en l’estratègia digital
  • Monitorització i seguiment de les accions

Un projecte transversal amb moltes possibilitats dins l’ecosistema de la comunicació científica.

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.