Torna a dalt

L'arquitectura de Gaudí en línia

Tots els secrets de l’arquitectura de Gaudí sense moure-us de casa

Descobrim la figura de “Gaudí l’arquitecte” amb una exposició del MNAC que connecta objectes i solucions arquitectòniques

Com es poden connectar els objectes dissenyats per Antoni Gaudí i exposats al Museu Nacional d’Art de Catalunya i els seus edificis? D’aquesta voluntat neix l’exposició virtual “Gaudí, l’arquitecte on els arquitectes Miquel del Pozo i Alba Méndez expliquen les solucions que Gaudí va idear per resoldre problemes com la gestió de l’aire, l’aigua o la llum, la relació entre interior i exterior dels edificis, els vincles amb la natura o entre utilitat i bellesa.

Per fer-ho han gravat uns vídeos on s’explica com Gaudí afrontava aquests reptes arquitectònics en diversos edificis com ara la Casa Batlló, La Pedrera, el Palau Güell o la Colònia Güell.

La nostra col·laboració ha consistit a crear un entorn que ajudi al visitant de l’exposició virtual a trobar tota la informació que busca en un entorn visualment atractiu. Per això hem tingut molt en compte el disseny, que s’inspira en l’estètica gaudiniana. I també hem elaborat els textos que acompanyen els vídeos i hem escollit els materials complementaris que ajudaran el visitant a entendre millor els conceptes arquitectònics de l’exposició.

L’objectiu de “Gaudí, l’arquitecte” és conèixer la seva obra des d’un punt de vista diferent i, a la vegada, posar en valor el fons del MNAC.

Projecte:

Exposició en línia de Gaudí

Client:

MNAC

Visita la web
Clients Iuris.doc | MNAC

Projectes relacionats

No et perdis les nostres històries!

Idees, projectes, tendències, esdeveniments...

Subscriu-te a la nostra newsletter i posa’t al dia.

He llegit i accepto les condicions de l'avís legal

Els informem que, d'acord amb el Reglament (UE) 2016/679 General de Protecció de Dades, posem a la seva disposició la següent informació: El responsable del tractament de les seves dades és Iuris.doc, SL, amb CIF: B61857280 i domicili a Barcelona, ​​Av. Diagonal, 340-348 - CP 08013. L'informem que tractarem la informació que vostè ens faciliti amb la finalitat de remetre-li comunicacions d'acord als seus interessos i enviar-li les nostres newsletters. Les dades personals proporcionades es conservaran mentre vostè no sol·liciti la seva supressió. No comunicarem les seves dades. L'informem que vostè té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins per les que varen ser recollides. En determinades circumstàncies, vostè podrà oposar-se o sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. La base legal per al tractament de les seves dades és el consentiment atorgat en clicar la casella d'acceptació al final d'aquest formulari.  

Hola: benvingut a Iuris.doc!

 

Moltes gràcies per seguir-nos.